Befejeződött a kommunikációs képzés

Február 16-án befejezte munkáját a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület pályázati forrásból megvalósult kommunikációs tréningje.

A felnőtt könyvtárban tartott előadásokra 30 személy járt el minden csütörtök és pénteken délután-este az elmúlt egy hónapban. A legidősebb "nebuló" 80, míg a legfiatalabb 23 éves volt. A tréninget Szegfű Katalin média- és filmtanár tartotta, aki úgy állította össze a háromórás előadási etapokat, hogy azokban az egyéni vagy páros gyakorlati feladatok is mindig kiemelt szerepet kapjanak és az adott nap előadási témájához kapcsolódjanak. Szó esett sok egyéb mellett a szóbeli és a szavakon túli kommunikáció jellegzetességeiről, a magyar nyelv egyediségéről, illemtani és internet etikettbeli kérdésekről, és olyan mindennapos kommunikációs helyzetekről, mint az állásinterjú, a szónoklat, vagy a diaprezentációval kísért előadás. Kiemelt szerepet kapott az internetes média, és ennek kommunikációs előnyei-hátrányai, nem csak a fiatalokra nézve fenyegető veszélyei. Kiemelt érdeklődés övezte az internetes generációkkal, és a modern online jelenségekkel kapcsolatos előadásokat. Téma volt továbbá a reklám, a bulvárosodás és a sztárgyártás folyamata is.

A kommunikációs tréning a jelentkezők számára ingyenes volt, és mindenki tanúsítványt kapott a sikeres elvégzéséről. A záró alkalom vidám hangulatban, játékokkal, csoportkép elkészítésével és tortaevéssel méltó lezárását adta a Békésen mindeddig egyedülálló kezdeményezésnek.

A felvételen a kommunikációs tréning résztvevői.

Fotó: Gazsó János (GA-Pix Fotó).
Forrás: Békési Újság

Kommunikációs tréning vége

szechenyi2020infoblokk also

nea 01

 

Épített értékeink

Helyi védelem alatt álló épületek

Műemlék épületek

Helyi kitüntetések

Békés Város Díszpolgára

Békés Városért

Civilek a Városért

Testvértelepüléseink

Hegyközkovácsi

Magyarittabé

© 2016 Your Company. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme