Czinanó József (2012)

Békés Város Képviselő-testülete 94/2012. (III.29.) számú határozattal "Békés Városért" kitüntetést adományoz CZINANÓ JÓZSEFNEK.

CZINANÓ JÓZSEF

Czinanó József 1977-ben született Békésen. 1995-ben géplakatosként végzett a 636. sz. Ipari Szakmunkásképző Intézetben. 1995-től folyamatosan különböző közmunka programokban dolgozik, a közmunkásokat irányító és szervező tevékenységével a város főterén és területén a közterület szebbé tételéért és fenntartásáért dolgozik. Feleségével három gyermeket nevelnek.

Példamutató magatartásával, szorgalmas munkájával és kiváló szervezőkészségével jelentősen hozzájárult a főtér rendezettségéhez, tisztaságához. A közmunkások révén a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen 2010-ben a Magyar Önkormányzati Főkertészek Díszkertészek Kertépítők és Parkfenntartók Szövetségének különdíját kapta Békés, 2011-ben az ország egyik legrangosabb elismerését, az Arany Rózsa Díjat nyert el a város.

CZINANÓ JÓZSEF közel két évtizedes felelősségteljes, áldozatos, a köz javát szolgáló munkájáért, Békés város köztisztaságáért és közterületének szebbé tételéért végzett példamutató tevékenységéért "Békés Városért" kitüntetésben részesül.

szechenyi2020infoblokk also

nea 01

 

Épített értékeink

Helyi védelem alatt álló épületek

Műemlék épületek

Helyi kitüntetések

Békés Város Díszpolgára

Békés Városért

Civilek a Városért

Testvértelepüléseink

Hegyközkovácsi

Magyarittabé

emmi emet