Közgyűlés 2021.

2021. augusztus 27-én tartotta éves közgyűlését a városvédő egyesület. Az egyesület elmúlt éves tevékenységéről Serfecz Dávid elnök számolt be, amelyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott. Kiemelte,

hogy az elmúlt időszakban a pandémia a civil szervezetek világában is éreztette hatását, és meg kellett tanulni a változásokhoz igazodni, illetve átgondolni az egyesületi programok, megemlékezések menetét. Mind a gazdasági, mind a pénzügyi ellenőrző bizottság beszámolója elfogadásra került.

Elmondható, hogy a járványhelyzet ellenére, az egyesület aktív, programokkal gazdag évet tudhat maga mögött. Örvendetes, hogy a taglétszám emelkedett, három fő kérte felvételét a tagok közé.

A következő időszakban is több rendezvénnyel készül az egyesület. Szeptembereben tartja megemlékezését gróf Széchenyi István és Kossuth Lajos tiszteletére, októberben az aradi vértanúk emlékére készül programmal, bővíteni szeretné a helyi kulturális örökség körét kopjafaállítással a római-katolikus temetőben, illetve emléktábla avatással is.

20210827 181738

szechenyi2020infoblokk also

nea 01

 

Épített értékeink

Helyi védelem alatt álló épületek

Műemlék épületek

Helyi kitüntetések

Békés Város Díszpolgára

Békés Városért

Civilek a Városért

Testvértelepüléseink

Hegyközkovácsi

Magyarittabé

emmi emet